Naar boven
BestelinformatieContact
COLLECTIE

Naturel Wonen
Industrieweg 37
7951 TA Staphorst

Tel: 0522-236040
info@naturelwonen.nl

Showroom:
bezoek op afspraak:
donderdag en vrijdag
van 10:00 tot 17:00 uur
zaterdag
van 10:00 tot 12:00 uur

  • Kwaliteits meubelen.
  • Outlet met forse kortingen.
  • Showroom 1000 m Kwaliteits meubelen.
  • Gratis thuisbezorging vanaf 99,- (uitgezonderd Outlet)
  • Eigen montage team.
  • Vragen? bel onze klantenservice 0522-236040.

Wer sind wir

https://static.reto.media/naturelwonennl/headers/cached/46638c79e394c4f6_img_2195-1-1.jpg

Persoonlijk, sfeervol en vakkundig
Naturel Wonen is meubelspecialist in massief houten landelijke meubelen, die bij bestelling in 3 eenvoudige stappen naar eigen stijl kunnen worden aangepast.

Onze collectie betreft een ruime keus aan woonmeubelen en -accessoires, en complete baby- en tienerkamers. In de ruime en sfeervolle showroom in Staphorst kunt u hiervan alle modellen en kleuren in het echt bekijken, waar ons team voor u klaar staat om advies te geven.
Tevens is onze gehele collectie ook in onze webshop te bestellen; heeft u hierbij hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar op 0522 – 236 050 (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur) of per mail via info@naturelwonen.nl

Het concept van Naturel Wonen is even simpel als persoonlijk. Eerst kies je een meubelstuk, en vervolgens kun je het meubelstuk naar kleur aanpassen, waarbij – afhankelijk van het meubelstuk – zelfs de binnenkant in een andere kleur gekozen kan worden. Ten slotte maak je nog een keuze uit knopjes en greepjes op eventuele laden en deuren, en je bestelling kan geplaatst worden.
Wij bezorgen hierbij je meubels geheel gratis aan huis en zorgen voor een vakkundige montage. Zo blijf je altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct, met nog jaren woonplezier in het vooruitschiet.

Outletafdeling
Tevens heeft Naturel Wonen een outlet-afdeling met een regelmatig wisselende meubelcollectie, waarbij de kortingen oplopen van 25 tot wel 60 procent. Fijn is, dat deze outletcollectie uit voorraad leverbaar is en (met uitzondering van enkele scherpe aanbiedingen) net als de nieuwe collectie ook gratis wordt thuisbezorgd. Let wel, wegens de scherpe prijsstelling van onze outletmeubelen wordt bij levering en montage op een verdieping een meerprijs gerekend.

Graag tot ziens in onze showroom of webshop!